diumenge, 18 de novembre del 2012

Consciència verda i alternativa a la Fira Ecosalut de Tarragona

Vols que t'harmonitzin el cos i la ment, o que et fotografiïn l'aura? Són només dues de les múltiples possibilitats que t'ofereix la fira Ecosalut, un certamen que també tracta sobre la consciència i l'ecologia. Fins avui al vespre es pot visitar al recinte del Palau de Congressos de Tarragona, on els assistents poden informar-se, o també provar i conèixer, una àmplia gamma de teràpies naturals.
De fet, Ecosalut ha estat organitzat amb la voluntat d'omplir el buit que hi ha ara mateix al Camp de Tarragona davant l'interès creixent que hi ha per la salut i l'ecologia. Hi ha més de seixanta expositors, que ofereixen diferents tipus de productes. També s'hi fan ponències (magnetoteràpia, bioconstrucció, sanació energètica...), tallers de Shiatsu, Xamanisme, Kundalini Ioga, xerrades, concerts, teràpies naturals i alternatives i tot envaït per una atmosfera molt ecològica i verda.

Una imatge d'una sessió de Reiki. Foto: S.C.
Les activitats per aquest últim dia de fira són variades i es poden trobar en els tres espais en què es divideix el recinte: tarima (just a l'entrada), tipi i sala. A les 12:45, hi haurà una xerrada a càrrec de Salvador Ronda, sota el títol Conscienciació del camí personal, a les 14h es farà un taller de Shiatsu entre amics, a càrrec de l'escola Dhimani. Més endavant també s'hi farà una xerrada sobre inmunitat i vacunes als infants i durant tota la tarda tallers molt interessants, com el que et permet descobrir el teu animal de poder (16.45h), a càrrec d'Ana Hatun Songo, o el de tècniques energètiques Ashanka (17h). També hi haurà danses orientals, més concerts i més xerrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada