diumenge, 2 de setembre del 2012

L'entrevista imaginària a l'alcalde Ballesteros sobre les zones verdes

Tot i que l'alcalde va accedir, gentilment, a través del seu perfil a Facebook, a concedir-me una entrevista per parlar de les noves zones d'aparcament creades amb motiu de l'aplicació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), finalment se'm va denegar.  Els arguments que em van donar des d'alcaldia eren que, a part que també s'havien denegat entrevistes a altres mitjans, no era el moment més adequat, tenint en compte el rebombori generat i l'alarma i el gran malestar entre els ciutadans. Potser sóc un mitjà petit que acaba de començar, però lluito pels meus interessos i pels dels meus lectors. Aquí us deixo el qüestionari:


-Com és que va decidir posar en marxa les noves zones verdes en ple mes d'agost, quan molts dels ciutadans estan de vacances?

-És veritat que el barri dels músics quedava exclòs, en principi, de les zones verdes, segons l'acord pres dins del consell de la Mobilitat.

-Què en pensa de la plataforma creada Stop parquímetres que va recollint signatures per tota la ciutat?

-Per on seguiran repintant els carrers? 

-S'ha plantejat la possibilitat que els residents puguin aparcar en zones blaves pagant únicament la tarifa verda?

-Quin ha estat el procediment per aconseguir els parquímetres?

-Hi ha hagut concurs? Qui l'ha guanyat?

-Si la tarifa per a residents passa de 0,55 euros a 0,40 a partir de l'any que ve, què passarà amb els veïns que ja van mossegar l'ham i que ja han recollit la seva targeta?

-Com se'ls bonificarà?

-Se'ls farà un descompte en la propera targeta que adquireixin?

- És la segona vegada que la regidora Begoña Floria executa una mesura i vostè després la suprimeix, com l'any passat amb les zones blaves de l'Arrabassada. Li té prou confiança?

-Canviarà la política de comunicació de l'equip de govern en relació als grans assumptes que afecten als ciutadans o continuaran amb la tònica de quasi sempre, és a dir, la unilateralitat?

-Què en pensa de l'oposició, que només va obrir la boca després que les crítiques a les noves zones verdes es va anar fent més gran.

Com ja vaig publicar en el post anterior, en què critico la manera de comunicar de l'equip de govern encapçalat per Josep Fèlix Ballesteros, finalment alguns dels dubtes que www.elcircdetarragona.com li hauria plantejat al batlle no van quedar resolts en la notícia que va publicar Diari de Tarragona en l'edició del dijous 30 d'agost. Això, però, no serveix per aclarir moltes de les incògnites que encara es deriven de la mesura i que continuen generant controvèrsia. Òbviament si s'hagués convocat una gran roda de premsa oberta a tothom amb possibilitat d'interpel·lar els nostres mandataris aquest post no hauria existit mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada