dimarts, 24 d’abril del 2012

Inauguració sense llaç

.
Sempre és bo inaugurar, i més en els temps que corren, enmig d'una era de recessió econòmica i de pronòstics catastrofistes i apocalíptics. Ara bé, si la cosa a la que se li posa el llacet és una esplanada per fer el pic-nic i la barbacoa, què se li ha de fer... 
Almenys és un fet positiu per a Tarragona. En realitat havia d'estar disponible per Setmana Santa, però de l'any passat, encara que ja se sap com funciona l'administració i com arriben els calers, sobretot si vénen de dalt, en aquest cas de la Unió Europea, que és qui ha cofinançat l'equipament, a parts iguals amb el consistori tarragoní.
Pel que fa al cost, quan es va presentar el projecte, al gener de 2011, es va parlar d'una inversió de 480.000 euros, pagats a parts iguals per la UE i per l'Ajuntament. Ahir, la xifra havia baixat fins els 298.000 euros, i pel que van parlar els responsables polítics, cap de tots havia sortit de les arques municipals.


Les coses com siguin, a ciutat disposa de prop de 7.000 metres quadrats per al lleure en l'entorn de l'ermita del Llorito que complementen el Camí de la Coma, el parc fluvial del Francolí, l'entorn del Pont del Diable i l'espai verd a prop de Cala Romana. Un rocòdrom, una tirolina, gronxadors i jocs per a petits i grans completen un espai lúdic que també disposa de 25 taules i servei de barbacoa, el qual cal pagar.
Tot forma part de la xarxa de camins de l'Anella Verda, el gran pulmó verd de la ciutat, que compta amb prop de 3.000 hectàrees.
Això, sí, de polítics, com més millor. Flanquejant l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, fins a tres regidors més no es van voler perdre l'acte i menys la paella que es va degustar després.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada