dimarts, 27 de març del 2012

Un adéu previsible

L'atleta Natàlia Rodríguez ja ha deixat de ser regidora de l'Ajuntament de Tarragona perquè es vol preparar pels Jocs Olímpics de Londres d'aquest juliol. Potser alguns es preguntaran si alguna vegada ho havia estat, principalment perquè la seva participació en la vida municipal de la ciutat ha estat pràcticament nul·la i, de ben segur, molta gent tenia, té i tindrà la sensació que l'alcalde Ballesteros la va fitxar com a arma electoral i també com a gran reclam perquè Tarraco guanyés números per ser escollida seu dels Jocs del Mediterrani de 2017, cosa que feliçment va acabar succeïnt.
Així, doncs, en certa manera es podria aplaudir la tàctica de l'alcalde...
Al principi del mandat, el consistori va aprovar deixar d'esponsoritzar l'atleta-regidora per incompatibilitat de càrrecs, però el dubte resideix en saber si ara, un cop deslligada de la vida municipal, Natàlia tornarà a estar patrocinada per l'Ajuntament de Tarragona fins a final de temporada.
Es parlava de 30.000 euros anuals, però la quantitat variarà perquè entremig ha viscut la seva efímera experiència política.
La marxa de Natàlia fa que el tretzè regidor del PSC a les darreres municipals, Antonio Rodríguez, entri a formar novament part de l'equip de govern. Però no a esports, parcel·la que ocuparà Xavier Tarrès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada